Mortal Kombat DLC'sinde Hata Çıktı

Tüm bu bahsi geçen DLC'ler Kuzey Amerika PSN'de sorunsuz bir şekilde satılmakta.
23.06.2011 19:07 Gökhan Yılmaz

 
     Dün Mortal Kombat için satışa çıkan Skarlet DLC'sinin Skarlet'i barındırmadığı ortaya çıkınca indirilebilir paket PSN'den kaldırıldı. Hatta Klassic Skin Pack'in de fiyatlandırılması yanlış girilmişti. Bu nedenle bu DLC'ler önümüzdeki hafta Avrupa PSN'e tekrar gelecek.
 
     "Ne yazık ki bazı teknik problemler nedeniyle Mortal Kombat için yayınladığımız DLC'leri Avrupa PSN'den önümüzdeki haftaya kadar kaldırmak zorunda kaldık. Yanlışlıktan dolayı özür dileriz fakat temin ediyoruz ki Skarlet ve Fatality'leri yolda." şeklinde bir açıklama yapıldı.
 
     Önümüzdeki hafta Skarlet DLC'si Avrupa PSN'e geldiğinde ücretsiz uyumluluk paketini de indirebileceksiniz. Bu paket ile Cyrax ve Sektor'ın ücretsiz kostümlerine sahip oluyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler