Mortal Kombat Komplete Edition Duyuruldu!

09.01.2012 18:00 Ersin Kılıç


     Aralık ayının başlarında Mortal Kombat için Komplete Edition isimli bir oyun listelenmişti. İşte bu listelenme haberinden sonra sessiz kalan Warner Bros, resmi duyuruyu ise bugün gerçekleştirdi.
 
     Mortal Kombat Komplete Edition'da geçtiğimiz yılın en iyi dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat ile birlikte, oyunun çıkmış olan tüm içeriklerikleri de yer alacak. yani oyun için yaz aylarında çıkan Kenshi, Scarlet, Rain ve Fredry Krueger karakterleri bu özel sürümle birlikte gelecek.
 
     Ayrıca oyunda 15 klasik kostüm ile birlikte Scorpion, Reptile ve Sub-Zero'nun klasik Fatality vuruşları da oyunda yer alacak. Oyunun bu özel sürümü için çıkış tarihi ise 2 Mart olarak belirtilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler