Mortal Kombat Komplete Edition Steam'de Satıştan Kaldırıldı

21.03.2020 17:24 Gazali Çetinkaya

 
Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios, Mortal Kombat Komplete Edition'ı Steam'de satıştan kaldırdı. PlayStation Store ve Xbox Store'da da PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarının satışı yok. Sadece ana oyunun PS Vita versiyonu mevcut.
 
Neden kaldırıldığına dair bir açıklama yok. Steam sayfasında sadece "Yayıncının talebi doğrultusunda Mortal Kombat Komplete Edition, artık Steam'de satılmamaktadır." yazıyor.

Muhtemelen lisans süresinin dolması veya telif hakkı ile ilgili bir durum. Geri dönecektir. Eğer oyuna sahipseniz indirip oynamaya devam edebilirsiniz.
 
Mortal Kombat serisinin dokuzuncu oyunu ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürülmüştü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler