Mortal Kombat: Komplete Edition'ın Çıkış Videosu

29.02.2012 00:58 Levent Polater

 
   Warner, içinde tüm indirilebilir içerik karakterlerinin bulunduğu Mortal Kombat: Komplete Edition'ın çıkış videosunu yayınladı.
 
     Orjinal Mortal Kombat'ın çıkışıyla süregelen süreçte yayınlanan ve satışa çıkan Skarlet, Kenshi, Rain, ve Freddy Krueger karakterleri bu sürümün içinde yayınlandığı gibi 15 Klassic Skin ve Scorpion, Sub-Zero ve Reptile için 3 Klassic Fatality oyunseverlerin hizmetine sunuluyor.
 
    2 Mart'ta 29.99 Sterlin'e satılacak olan Mortal Kombat: Komplete Edition, Playstation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 24 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler