Mortal Kombat Legacy Raiden (Türkçe Altyazılı)

Raiden, "Yıldırım Tanrısı" olarak da biliniyor
17.05.2011 21:17 Alkan Adakaner


      Mortal Kombat: Legacy kısa film serisinin 6. bölümünü bir süre önce sizinle paylaşmıştık. Şimdi bu bölümü Türkçe Altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 
      Raiden'ın öyküsünün anlatıldığı bu bölümde Mortal Kombat turnuvasına katılmak isteyen karakterimiz bir ruh hastalıkları kliniğine kapatılmış durumdadır ve buradan çıkamadığı takdirde turnuvaya katılamayacağından dolayı yeryüzü de yok olma tehlikesi ile karşı karşıydır.
 
      Serinin en eski karakterlerinden olan Raiden'ın öyküsünün ayrıntılarını aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Daha önce de Johnny Cage ile Mileena ve Kitana gibi karakterlerin öyküsünü de Türkçe Altyazılı olarak sunmuştuk. Bu kısa film serisinin yeni bölümlerini de Türkçe Altyazılı olarak yayınlayacağız.
 
 Not: Bu videonun HD sürümünü bir süre sonra yayınlayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler