Mortal Kombat: Legacy'nin 9. Bölümü Yayınlandı

Bu bölüm Legacy serisinin en etkileyicilerinden birisi
25.07.2011 11:25 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat'ın oldukça başarılı olan kısa film serisi Legacy'nin 9. bölümü yayınlandı. Bu bölümde oyunun dünyasının önemli karakterlerinden Cyrax ve Sector öyküsü ele alınmış.
 
     Çin'in Tang Hanedanlığı boyunca çocukları kaçıran Lin Kuei klanı bu çocukların beyinlerini yıkayarak kendi üyesi yapıyor. 800 yıllık bir tarihi olan Lin Kuei klanının üyeleri olan karakterlerimiz Sector ve Cyrax de dünyanın en ölümcül suikastçileri olmaları için eğitilmişler ve bu videoda ikilinin nasıl oyundaki hallerine dönüştüklerini görüyoruz.
 
     Videodaki "İtaatsizliğe hoşgörü yok" yazısından da Lin Kuei klanının ne kadar tehlikeli olduğunu anlamak mümkün. Mortal Kombat: Legacy Bölüm 9'u aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Bu bölümün Türkçe altyazılı videosu da yakında sitemizde yayınlacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler