Mortal Kombat Legacy'nin Türkçe Altyazılı 3.Bölümü

Johnny Cage in Your Face!
27.04.2011 14:39 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta çıkışını yapan Mortal Kombat için özel olarak hazırlanan Mortal Kombat: Legacy mini dizisinin bölümleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ikinci bölümü yayınlanan mini serinin üçüncü bölümü de dün yayınlanmıştı. Bizde ilk iki bölümde olduğu gibi bu bölümü de Türkçeye çevirdik. 

      Kevin Tancharoen tarafından yönetilen ve Jeri Ryan (Sonia), Darren Shahlavi (Kano), Michael Jai White (Jax) ve Matt Mullins (J.Cage) gibi isimlerin yer aldığı Mortal Kombat Legacy serisinin bu bölümünde hikaye bambaşka bir tarafa kayıyor. Bu bölümde adından da anlaşılacağı gibi John Cage'e odaklanılmış.

      Güncelleme: John Cage'in meşhur hareketlerini sergilediği Mortal Kombat: Legacy'nin üçüncü bölümünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 42 Sn önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler