Mortal Kombat Legacy'nin Türkçe Altyazılı 4.Bölümü

Baraka serideki en çirkin karakterlerden birisi.
05.05.2011 13:39 Ersin Kılıç


      Oldukça başarılı bir ilerleyişe sahip olan Mortal Kombat için hazırlanan mini seri Legacy'nin dördüncü bölümü yayınlandı. Bu bölümde işlerin biraz daha ilginçleştiğini söyleyebiliriz.

      Geçtiğimiz hafta yayınlanan Johnny Cage odaklı bölümün sonlarında zaten mini serinin gidişati büyük bir ölçüde değişeceğinin sinyallerini vermişti. Bu hafta yayınlanan bölümde ise nihayet Mortal Kombat dünyasının diğer önemli karakterlerini görüyoruz. Kevin Tancharoen tarafından yönetilen serinin bu bölümü animasyon görüntüleri ile açılışını yapıyor. Daha sonra ise Baraka liderliğindeki bir grubun saldırısına tanıklık ediyoruz.

      Shau Kahn, Sindel ve Kitana gibi karakterlerin de hikayeye giriş yaptığı bu bölümde Shau Kahn'ın Sindel ile evlenmesi ve Kitana'yı evlatlık alması gibi temalara da değinilmiş.Tabi asıl planın ortaya çıktığı videonun sonlarında ise Mileena ve Kitana'nın gelişimine tanıklık ediyoruz.

      Mortal Kombat: Legacy'nin Türkçe altyazılı dördüncü bölümünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler