Mortal Kombat PS Vita'dan İlk Oyun İçi Video

Ölümcül dövüş tüm hızıyla devam ediyor.
01.02.2012 17:07 Ersin Çakı


     Bugüne kadar mobil platformlar ve el konsolları arasında bu denli kaliteli ve eğlence dolu mini oyunlara sahip bir Mortal Kombat serisi görmemiştiniz. Ta ki PS Vita çıkana kadar.

     NetherRealm firması tarafından PS Vita için geliştirilen oyun, daha önce PS3 ve Xbox 360 pilatformlarına çıkan Mortal Kombat oyunundan hiçbir farkı olmayacak. Aksine PS Vita'nın getirmiş olduğu yenilikçi kontroller, dokunmatik yüzeyler ve Sixasix teknolojisi ile daha fazlasını vaadediyor.

     Warner Bros imzalı oyunda, tıpkı ev konsollarında da mevcut olan Fatality ölümleri, X-Ray vuruşları ve Tag Team modu aynen PS Vita'da yeralacak.

     Mortak Kombat oyunu 2012'nin bahar aylarında PS Vita için çıkışını yapacak.

     İşte tanıtım filminden önce gelen oyun içi görüntüler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler