Mortal Kombat Videolarında sıra Raiden'da!

Raiden, Mortal Kombat serisinin ilk yaratılan karakterlerinden biri.
19.03.2011 01:56 Levent Polater

 
    Warner'dan, Mortal Kombat karakterlerine özel tanıtım ve oynanış videoları yayınlanmaya devam ediyor. Bu sefer sıra elektrik gücüyle rakiplerine terör estiren Raiden'a geldi.
 
    Mortal Kombat'ın olmazsa olmaz karakterlerinden biri olan Raiden için yayınlanan yeni oynanış videosunda şimşek yüklü karakterimizin hareketlerini mercek altına alıyoruz. Yine torpido saldırısı ve elektrik topu atma gibi özel saldırılarıyla hayranlarını kendisini seçme konusunda cezbedeceği görülen Raiden'ın yeni oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
    Oyunumuz 21 Nisan'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapıyor. Netherrealm tarafından yapılmasının yanısıra serinin öncülerinden Ed Boon'un da oyunun yapımcı ekibine yardımcı olması nedeniyle yeni Mortal Kombat için beklentiler oldukça büyük.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 41 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler