Mortal Kombat Vita'da Kratos Olacak + Kapak

18.01.2012 11:53 Ersin Kılıç


     Ed Boon liderliğindeki NetherRealm firması geçtiğimiz yıl çıkardığı Mortal Kombat ile seriye yeni bir başlangıç yapmıştı. Dün ise PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyunun Vita sürümünün de geleceğini öğrenmiştik. Bugün ise oyuna ait ilk bilgiler gelmeye başladı.
 
     Oyunun duyurusunda yeni bir oyun mu yoksa aynı oyunun Vita sürümü mü olduğu tam olarak açıklanmamıştı. Bugün yayınlanan kapak tasarımı ile birlikte oyunun aynı olduğu fakat yenilikler içereceği belli oldu. Kapakta ayrıca PS3 sürümünde de yer alan Kratos'un vita sürümünde de olacağı belirtilmiş.
 
     Ed Boon, orjinal Mortal Kombat elementleri ile birlikte yeni özellikler ve içeriklere sahip olacak oyunun, mobil platformlarda en iyi dövüş deneyimini yaşatacağını belirtmişti. Kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler