Mortal Kombat Vita'dan 10 Dakikalık Video

09.04.2012 12:45 Ersin Kılıç


     Kafa, kol ve bacakların havalarda uçuştuğu Mortal Kombat geçtiğimiz yıl müthiş bir dönüş ile gene dövüş severleri mest etmişti. Oyunun çıkacak olan PS Vita sürümü ise konsolun özelliklerini kullanması ile ön plana çıkıyor. İşte PAX fuarında oynanabilir olarak yer alan Mortal Kombat'ın Vita sürümü için yeni videolar yayınlandı.
 
     Fuar alanından çekilen bu videolara baktığımızda ilk olarak arka kamera kullanımının dikkatimizi çektiğini söyleyebilirim. Çünkü eğer oyundaki arenalardan sıkılırsanız, oynadığınız ortamı bir arena olarak kullanabileceksiniz. Videoda ayrıca dokunmatik ekranın kullanıldığı Test Your Slice gibi mini oyunlara da yer verilmiş. Bu kısımda tıpkı Fruit Ninja oyununda olduğu gibi ekrandaki objeleri parçalamanız gerekecek.
 
     Konsolun harekete duyarlı sistemini kullanan test Your Balance modundan sonra ise oynanış görüntülerine yer verilmiş. İndirilebilir içeriklerle gelen karakterleri de içerecek olan Mortal Kombat Vita'nın bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=4466]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler