Mortal Kombat Vita'dan Yeni Tanıtım Videosu

11.04.2012 18:35 Ersin Çakı

     NetherRealm Studios tarafından PS Vita için geliştirilen Mortal Kombat oyunu için bugün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

     Daha önce yayınlamış olduğumuz haberimizde, bu videonun sadece ufak bir bölümünü sizlere izletmiştik. Şimdi ise videonun tamamına yer veriyoruz.

     Videoya baktığımızda, Mortal Kombat ile özdeşleşen karakterimiz Kitana'yı görüyoruz. Kitana seksi kostümü ile şehrin göbeğinde ilginç hareketler sergilerken, aynı zamanda oyun içerisinnden karakterimize özgü dövüş sahneleri izliyoruz.

     Videodaki ilginç olay ise, Kitana bir anda normal yaşantısına dönüşürken, ölüm silahı ise aniden PS Vita'ya dönüşüyor. Burada gönderilmek istenen mesaj ise, PS Vita'nın ''Dünya ile Yerinden Oyna'' çıkış sloganı oluyor.

     Mortal Kombat oyunu PS Vita için Kuzey Amerika'da 1 Mayıs, Avrupa'da ise 5 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.

     İşte izliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler