Mortal Kombat Vita'ya Özel Klasik Kostümler

Ninja'larımız eski kostümlerine Vita ekranlarında kavuşacaklar
23.04.2012 22:38 Alkan Adakaner


     Daha önce Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan ve oldukça yükske satış rakamlarına ulaşan NetherRealm Studios'un dövüş oyunu Mortal Kombat'ın Playstation Vita sürümü ile ilgili ayrıntılar açıklanmaya devam ediliyor.
 
      Geliştirici stüdyonun açıklamasına göre Mortal Kombat Vita'da özellikle erkek ninjalar için klasik kostümler de bulunacak. Söylenenlere göre Ultimate Mortal Kombat 3'ten Noob, Smoke, Rain, Reptile, Sub-Zero ve Ermac'ın; Mortal Kombat 2'den Ermac, Reptile, Sub-Zero ve Scorpion'ın klasik kostümlerini oyunun Vita sürümünde bulabileceğiz.
 
      Kadın Ninjaların ise malesef klasik kostümlerinin bulunmayacağı söyleniyor. Böyle bir karar alınmasının sebebi nedir bilemiyoruz, ama bu tür yeniliklerin olmasının sevindiri olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler