Mortal Kombat XL'nin PC Sürümü Geliyor Olabilir

25.08.2016 15:23 Burak Oruç



    Warner Bros. ve NetherRealm; Mortal Kombat X için çıkmış olan bütün indirilebilir içerikler ve oyunun kendisini barındıran sürümü, yani Mortal Kombat XL'yi geçtiğimiz Mart ayında PC platformunu es geçerek Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya sürmüştü.

    Geçtiğimiz sene PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapan Mortal Kombat X'in çıktığı dönemki PC performansı kötüydü ve bir çok oyuncuyu üzmüştü, bu yüzden Mortal Kombat XL'nin PC için çıkmaması çok da şaşırtıcı olmamıştı. Ancak yapımcı Ed Boon Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu gönderide Ed Boon aynen şunu yazmış, "Maybe we should Karry eXtra Long People who Care?". Burada dikkat çeken ve merak uyandıran kısım ise yerli yersiz kullanılan büyük harflerin arka arkaya konulduğunda "MKXL PC" kısaltmasını oluşturuyor olması. Sizlerinde bildiği üzere bu kısaltmayı açtığımızda bizleri "Mortal Kombat XL PC" başlığı karşılıyor. Söz konusu gönderiye, bilgisayar anakartına kolaylıkla benzetebileceğimiz bir görsel eşlik ediyor.

    Henüz resmi bir duyuru yok fakat yapımcının verdiği bu ipucu pek ümit dolu. Mortal Kombat XL PC için çıkış yapacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler