Mortal Kombat için Rain Videosu

"Ben sizin arkadaşınız değilim. Ben Rain'im, bir Edenia prensi"
12.07.2011 08:58 Alkan Adakaner


    Mortal Kombat için yeni indirilebilir içeriklerle birlikte yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Bu defa karşımıza bir Edenia prensi olan Rain çıkacak. Bu karakteri 19 Temmuz'da Playstation Network ve Xbox Live üzerinden indirebileceksiniz.
 
     Ayrıca Rain için bir video da yayınlandı. İlk defa Mortal Kombat 3'te (aslında tam olarak Ultimate sürümde) tanıma şansı yakaladığımız Rain çoğu Ninja'da olduğu gibi oldukça hızlı bir karakter.
 
     Aşağıda videoda Rain'in Fatality'lerini de görme şansı (tamamını değil) yakalayacaksınız. Oldukça ilginç Fatality'lere sahip olduğunu söyleyebilirim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler