Mortal Kombat için Yeni Yama Yayınlandı

Dövüş oyunlarını seviyorsanız yeni Mortal Kombat'ı mutlaka denemelisiniz
09.07.2011 13:28 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat'ın Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri için yeni bir yama yayınlandı. 31 mb büyüklüğündeki bu yama sayesinde alternatif kıyafetlerdeki karışıklık sorunları çözülüyormuş.
 
    Oyunun bu yamasını deneyen kişiler daha önce karşılaştıkları sorunların giderildiğini söylüyorlar. Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız boyutu da oldukça küçük olan bu yamayı hemen indirmenizi tavsiye ederim.
 
     Dövüş oyunu dünyasına muhteşem bir dönüş yapan Mortal Kombat bu oyunuyla hayranlarını büyülemeyi başardı. Bu tür küçük sorunlar da zamanla giderildiği sürece dert olmayacaklardır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler