Mortal Kombat vs Street Fighter mı? Neden Olmasın?

19.08.2010 15:14 Levent Polater

 
 
    Ryu vs Sub Zero, Ken vs Scorpion, Blanka vs Sector . Bu tarz müsabakalar görmeye ne dersiniz? Çok farklı bir konsept olur, değil mi? Zaten Tekken X Street Fighter'dan sonra bu tarz bir habere şaşıracağınıza pek ihtimal vermiyorum.
 
    Mortal Kombat yapımcısı Hector Sanchez bu projeye olumlu bakıyor. Verdiği röportajda Ed Boon'un ilk olarak 10 sene önce Mortal Kombat vs Street Fighter fikrini getirdiğini belirten Sanchez böyle bir proje için sıcak bir düşüncelere sahip. Tabii şimdilik böyle bir plan ortada yok.
 
    "Bunun kaçınılmaz" olacağını söyleyen Sanchez, Hem Mortal Kombat hem de Street Fighter hayranlarını heyecanlandırdı. Sanchez ayrıca, yeni çıkacak Mortal Kombat'ın şimdiye kadar ki en şiddet içeren oyun olduğunu da sözlerine ekledi.

    Street Fighter karakterlerinin Fatality'leri nasıl olurdu acaba? Hmm...
 
 
N4G

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler