Mortal Kombat'ın Demosu Çıktı

Sub-Zero ve Scorpion karşı karşıya...
16.03.2011 17:26 Ersin Kılıç


     Ed Boone'un liderliğindeki NetherRealm Studios, bildiğiniz gibi Mortal Kombat'ı yeniden ayağa kaldırma peşinde. Video ve bilgileri ile bunu başaracağına inandığımız ekip geçtiğimiz hafta PSN Plus üyelerine Mortal Kombat'ın özel demosunu sunmuştu. Oyunun bu demosu bugün itibari ile diğer oyun severler için de indirilmeye sunuldu.
 
     Oyunun demosunda dört farklı karaktere yer verilmiş. Bunlar oyunun iki ana karakteri Sub-Zeo ve Scorpion dışında seriden aşina olduğumuz Mileena ve Johny Cage. Amerika PSN hesaplarında bugün yayınlanan demonun ilerleyen saatlerde Avrupa hesaplı kullanıcılara da sunulması bekleniyor.
 
     Gelelim deneme fırsatı bulduğumuz oyundan kısa izlenimlere. Öncelikle serinin ana havası bu yeni oyun ile yakalanmış. Karakterlerde ise animasyonlara da uyan bir ağırlık var. Uzak kalınan yerlerde ise karakterlerin koşma animasyonlarını arıyorsunuz.
 
     Oyunun en büyük yeniliklerinden birisi de X-Ray sistemi olmuş. Rakibinizin kaburgalarını kırdığınız bu özel mod, hem görsel hemde dövüş zenginliği açısından oyuna ayrı bir renk katmış. Serinin en özel atakları olan fatality vuruşları ise gene muazzam. Savaştığınız bölgeye göre o bölgeye özel Fatality vuruşlarını da gene yapabiliyorsunuz. Oyunun demosundan çektiğimiz 10 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler