Mortal Kombat'ın Klasik Kostüm Paketi

Nostalji arayan Mortal Kombat hayranları 5$'ı gözden çıkarmak zorunda.
29.05.2011 20:19 Gökhan Yılmaz

 
     Mortal Kombat'ın daha önce duyurulan kostüm paketinin tanıtım videosu ve ayrıntıları paylaşıldı. Klassic Skins Pack DLC'si sayesinde isminden de anlaşılacağı üzere dövüşçülerinizi klasik Mortal Kombat tarzına sokabileceksiniz.
 
     DLC ile birlikte Scorpion, Sub-Zero, Reptile, Ermac, Mileena, Jade ve Kitana'nın klasik kostümleri; Scorpion, Sub-Zero ve Reptile'ın klasik Fatality'leri (Scorpion'un maskesini çıkarıp alev püskürttüğü de dahil) ekleniyor.
 
     Klassic Skins Pack, Xbox Live ve PlayStation Network üzerinden 7 Haziran tarihinde 5$'lık bir fiyat ile satışa sunulacak. Diğer bir sözü verilen Skarlet DLC'sinin tanıtım videosu ise yarın yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler