Mortal Kombat'ın Satış Rakamı 3 Milyonu Geçti

Oyunun hikaye modu, bir dövüş oyununda görebileceğiniz en güzel işleyişe sahip.
15.09.2011 17:38 Ersin Kılıç


     Ed Boon'un liderliğinde müthiş bir geri dönüş yapan Mortal Kombat'ın 3 milyonluk satış rakamına yaklaştığı geçtiğimiz ay açıklanmıştı.
 
     Bugün ise Warner Bros Games'ten yapılan açıklama ile oyunun üç milyonluk satış rakamını geride bıraktığı açıklandı. Mortal Kombat'ın bu denli büyük bir başarı yakalamasından oldukça memnun olduklarını dile getiren Warner Bros. Interactive Entertainment başkanı Martin Tremblay, "Oyunun Kuzey Amerika'da bir numaralı dövüş oyunu olması beklentilerimizi aştı." diyerek NetherRealm'ın bu kadar kaliteli bir oyun yapmasının bunda en büyük etken olduğunu dile getirmiş.
 
     Geçtiğimiz Nisan ayında çıkışını yapan Mortal Kombat yaz aylarında çıkan yeni karakter içerikleriyle de popülerliğini korumayı başarmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler