Mortal Kombat'ın Vita Sürümü Duyuruldu!

16.01.2012 14:43 Ersin Kılıç


     Ölümcül Dövüş tüm hızıyla devam ediyor. En iyi dövüş serilerinden biri olan ve geçtiğimiz yıl çıkışını yapan yeni oyunu ile büyük bir çıkış yakalayan Mortal Kombat, bu sefer de Sony'nin yeni el konsolu PS Vita için geliyor.
 
     Warner Bros yaptığı açıklama ile NetherRealm Studios imzasını taşıyan bir Mortal Kombat oyununun PS Vita için çıkacağını duyurdu. Bahar aylarında çıkış yapacağı belirtilen oyunun geçtiğimiz yıl çıkan Mortal Kombat'ın Vita versiyonu mu, yoksa yepyeni bir oyun mu olduğu henüz belli değil. 
 
     Tüm bu belirsizliğe rağmen oyunda Mortal Kombat'ın vazgeçilmez unsuru Fatality vuruşları ve oyuna yeni eklenen özelliklerden X-Ray vuruşları ile birlikte Tag Team modunun da olacağı belirtilmiş. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ed Boon, orjinal Mortal Kombat elementleri ile birlikte yeni özellikler ve içeriklere sahip olacak oyunun, mobil platformlarda en iyi dövüş deneyimini yaşatacağını belirtmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler