Mortal Kombat'ın Yeni Karakteri "Freddy Krueger"

Seni hiç özlememiştik Freddy, ama Mortal Kombat'ta eğlenceli olabilirsin
22.07.2011 08:06 Alkan Adakaner


    Elm Sokağında Kabus'u benim gibi yaşı küçükken izleyen varsa Freddy'den hala biraz da olsa tırsıyordur. Zaten bu korku serisinin yeni filmi bile insanın yaşı kaç olursa olsun Freddy yüzünden ürkmenize neden olabilir.
 
     İnsanlara "kabus"un ne demek olduğunu gösteren Freddy Krueger'dan kurtulmak neredeyse imkansızdı, çünkü o insanları uykusunda yakalıyordu ve bir insan da uyumadan yaşayamaz. Şimdi bu adı kabus sözcüğü ile özdeşleşen Freddy oyun dünyasının en ünlü dövüşçülerinden bazılarını ziyaret ediyor. Piyango Mortal Kombat karakterlerine çıktı.
 
     Comic-con etkinliğinde geliştirici NetherRealm Studios, Freddy Krueger'ın Mortal Kombat'a 9 Ağustos'ta indirilebilir içerik olarak geleceğini duyurdu. Bununla da kalmayıp bir video da yayınladı.
 
    Bu videoya baktığımızda Freddy'nin oyuna oldukça iyi uyum sağladığını görüyoruz. Fatality'ler belki yeterince yaratıcı değil, ama dövüş sahnelerini beğendiğimizi söyleyebiliriz.
 

[DHVIDEO=2827]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 27 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler