Mortal Kombat'ın Yeni Oynanış Videosu

01.11.2010 19:01 Ersin Kılıç


 
     Mortal Kombat serisinin yaratıcısı olan Ed Boon'un liderliğindeki NetherRealm Studios tarafından geliştirilen yeni Mortal Kombat oyunu için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. 
 
     Serinin yeniden doğuşu olarakta nitelendirilen yeni oyunun bu videosu gene Scorpion karakteri üzerine yoğunlaşmış. Scorpion'un da bu yeniden doğuşa gönderme yaptığı bir konuşma ile açılan bu yeni oynanış videosunda bir çok müsabakaya ve özel vuruşlara da yer verilmiş. Scorpion sırasıyla Kung Lao, Nightwolf, Johnny Cage, Mileena, Kitana ve Reptile gibi serinin ünlü isimlerini benzetiyor.
 
     Videoda ayrıca The Pit başta olmak üzere oyundaki farklı dövüş alanlarını da görebiliyoruz. PS3 ve Xbox 360 için önümüzdeki yıl çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler