Mortal Kombat'ın Yeni Yaması Dengeli Oyun Sağlıyor

Mortal Kombat dövüş oyunu severler tarafından kaçırılmaması gereken bir oyun
25.09.2011 00:59 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat hiç kuşkusuz son yolların en iyi dövüş oyunlarından birisi olmayı başardı. 3 milyondan fazla satan bu oyun tabi ki kusursuz değildi. Bazı karışıklıklara ve denge sorunlarına sahip oyunun bu eksiklikleri geliştirici stüdyo tarafından düzeltilmeye devam ediliyor.
 
     Oyunun yeni yaması yine denge sorunları ve bazı teknik karışıklıklar ile ilgili sorunları çözüyor. Bazı senaryolardaki hatalar, Xbox sürümündeki alternatif kostüm sorunları, yine Xbox sürümündeki DLC billboard hataları bu yama ile giderilmiş.
 
     Bu yamanın en büyük özelliği ise karakterlerin hareketlerinde rakibe avantaj sağlayan bazı sorunlar olmuş. Tam 29 karakterin hızları, vuruşları, X-ray hareketleri artık daha dengeli hale gelmiş. Hangi karakterde ne tür değişiklikler yapıldığını buradan öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 12 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 49 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler