Mortal Kombat'ta "Online-Pass" Sistemi Olacak

Mortal Kombat'ın demosunu göz önüne aldığımızda bizi oldukça iyi bir beklediğini söyleyebiliriz
30.03.2011 07:11 Alkan Adakaner


     Electronic Arts ve THQ'nun başımıza bela ettiği "online-pass" sistemi nedeniyle oyunları 2. el alanlar veya başka bir konsolda oyunlarını oynamak isteyenler malesef yeniden ücret verip kod almak zorunda kalıyorlar. Mortal Kombat'ta da aynı durum olacak gibi görünüyor.
 
     Joystiq'in kaynaklarına göre Mortal Kombat'ta "online-pass" sistemi bulunacak ve oyunun içinden çıkacak kod sayesinde multiplayer kısmına girebileceğiz. Oyunu kopya oynayanlar, 2. el oyun kullananlar veya oyunun multiplayer modunu başka konsolda oynamak isteyenler malesef Xbox Live'da 800 puan, PSN'de ise 9.99 dolar ödeyerek yeniden kod almak zorunda.
 
      Bu sistem kopya oyun oynayanlara karşı güzel bir önlem gibi görünebilir, ama 2. el alanları da soymaya çalışmaktan başka bir şey değil diyebiliriz. Hatta konsolumuz bozulunca oyunu başka konsolda oynamak istediğimizde multiplayer için para ödemek zorunda kalmak zorunda olmak da saçmalık.
 
      Zaten çok az para kazanan! bu firmalara ne desek ki?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler