Mortal Kombat'tan Bir Kaç Karakter Çalışması

Ed Boon önderliğinde yaratılan yeni Mortal Kombat, beklentileri karşılamayı başardı.
22.04.2011 16:45 Levent Polater

 
    Son yılların en iyi Mortal Kombat'ın tadını çıkartıyorsunuzdur umarım, zirâ oyun için NetherRealm yoğun bir emek harcadı ve sizlere tadına doyulmaz bir oyun sunmayı başardı.
 
    Oyun köklerine dönmeyi başarırken, sadece oynanışta bunu başarmadı, görüntü itibariyle de bize klask Mortal Kombat tadını verdi. Modellemelerin ve mekan tasarımlarının aktarıldığı konsept çalışmalarda imzası bulunan Atomhawk'ın da böyle bir oyunun ortaya çıkmasında rolü var. Oyundaki karakter ve çevre tasarımlarını yaratan firma olan Atomhawk'ın bundan önce de bazı konsept çalışmalarını görmüştünüz. İşte size daha fazlası.
 
    Aşağıdan Atomhawk'ın harika karakter tasarımlarından bir kaçını daha görebilirsiniz. Kendilerini daha nice Mortal Kombat'larda görmeyi umuyoruz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 10 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 47 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler