Mortal Kombat'tan "Noob Saibot" Videosu

Noob Saibot serinin gizemli karakterlerinden bir tanesi
15.02.2011 20:39 Alkan Adakaner


     Yeni Mortal Kombat oyununda Çin kökenli bir karakter olan Noob Saibot yani gerçek adıyla Bi-han için bir tanıtım videosu yayınlandı. Böylece neredeyse her karakter için bir tanıtım videosu yayınlama geleneği devam etti.
 
     Genellikle oyun içi görüntülerden oluşan bu videonun başında Noob Saibot'un Sub-Zero'ya "Biz kardeş değiliz" deyip onu reddettiğini duyuyoruz. Noob Saibot aslında Sub-Zero kardeşlerden büyük olanı, ama ezeli düşmanı Scorpion tarafından öldürülünce genç kardeşi Kuai Liang (yani herkes tarafından tanınan Sub-Zero) onun yerine geçip Sub-Zero adını alıyor.
 
       Aslında oldukça güçlü bir karakter olan Noob Saibot (ilk Sub-Zero'muz) bu videoda da gücünü gösteriyor. Onun seri hareketleri yeni Mortal Kombat'ta en çok tercih edilen karakterlerden birisi olmasını sağlayabilir. Yeni video'yu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler