Mount&Blade 2: Bannerlord'un İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!

05.08.2015 17:13 Ersin Kılıç


     Türk oyun sektörünün gözbebeği konumunda yer alan TaleWorlds uzun süredir Mount & Blade 2 üzerinde çalışmasına rağmen oyun hakkında teknoloji demosu dışında pek detay paylaşmamıştı. Oyuna ait ilk oynanış videosu ise söz verildiği gibi Gamescom fuarında geldi.
 
      Mount& Blade 2'nin bu ilk oynanış videosuna baktığımızda oyunun ana dinamikleri üzerine yoğunlaşıldığını görüyoruz. Henüz yapım aşamasında olan oyunun videosu değişen hava şartları özelliği ile açılışını yapıyor. Daha sonra ise oyunda yer alacak olan bir masa üstü oyununa yer verilmiş. 
 
      Oynanış kısımları ise açılışını kuşatma anlarıyla gerçekleştiriyor. Burada mancınık, koçbaşı gibi özellikle kuşatma anlarında sık sık kullanacağımız silahların tanıtımı yapılmış. Silahlar üzerinde yapacağımız craft sistemi ve oynadığımız oyunu tekrar izleyebileceğimiz replay özelliği de bu videonun dikkat çeken noktaları arasında yer alıyor.
 
     Serinin izinden giden oynanışıyla gene keyifli anlar yaşatacağa benzeyen Mount & Blade 2: Bannerlord'un oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 42 Dk önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 2 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler