Mount&Blade : Warband'in Yeni DLC'si Viking Conquest Duyuruldu

16.10.2014 16:52 Ömür Gencer


      Türk yapımı oyunlar arasında bulunan Mount and Blade serisi dünya çapında sevilerek oynanılan bir yapım. Geçtiğimiz günlerde Taleworlds'ün topluluk müdürü Mount and Blade: Warband için yeni bir DLC duyurulacağını söylemişti. Bahsedilen bu DLC bugün duyuruldu.
 
      Viking Conquestadını alacak bu DLC, adında da anlayabileceğiniz üzere, İskandinavların İngiliz adalarını yağmaladığı zaman dilimini konu alacak. Bu ek paket oyuna İngiltere, Norveç ve Danimarka'nın yer aldığı yeni bir harita ve yepyeni bir hikaye ekleyecek. Tek kişilik modun yanında bu DLC ile oyunun multiplayer moduna deniz savaşları ve kıyı savaşları olmak üzere iki yeni oyun modu, pek çok silah, zırh ve karakter görünümü eklenecek.
 
      Bahsettiğimiz bu Viking Conquest DLC'si daha önce Brytenwalda adlı Mount and Blade modunu geliştiren ekip tarafından yapılıyor. Belirtilene göre Viking Conquest DLC'si yakında Steam Erken Erişim'deki yerini alacak ve oyuncuların isteklerine göre şekillenecek. Bahsettiğimiz DLC için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler