Mount & Blade 2: Bannerlord'dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

02.08.2019 15:11 Nursema Emre

 
2012'de duyurulan ve yaklaşık 7 senedir geliştirilme süreci devam eden Mount & Blade 2: Bannerlord'dan tam 20 dakikayı aşkın bir beta oynanış videosu geldi. TaleWorlds, bununla birlikte oyunun Gamescom 2019'da oyuncuların beğenisine sunulacağı ve oynanabilir şekilde fuardaki yerini alacağını belirtti.
 
Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz üzere 7 yıllık geliştirme sürecinin ardından grafikler çağımızı pek de yakalayabilmiş gibi görünmüyor. Hatta muhtemelen Mount & Blade gibi bir efsanenin yeni oyunu olarak değil de yeni bir IP olarak duyurulsaydı, bu grafiklerle çok ciddi eleştiriler alabilirdi.
 
Son olarak oyunun Gamescom 2019'da sunulacak modlarından söz edelim. Fuarda tam sürümde de yer alacak olan Captain ve Skrmish modları oynanabilecek. Fuara kadar yeni oynanış videoları da yayınlanacak.
 
Yayınlanan beta oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 12 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler