Mount & Blade II: Bannerlord Beta Yaması e1.1.0 Yayınlandı

12.04.2020 11:07 Gazali Çetinkaya

 
Mount & Blade II: Bannerlord'un çıkışından bu yana neredeyse her gün yama yayınlayan TaleWorlds Entertainment oyun için ilk büyük beta güncellemesi versiyon e1.1.0'ı yayınladı.
 
Performans olarak RAM ve VRAM kullanımı azaltıldı ve bellek sızıntısı giderildi. Sahne yükleme performansı iyileştirildi.
 
Savaş sisteminde düşmanın yapay zekası geliştirildi. Artık NPC'lerin yapay zeka kalitesi genel karakter seviyesine göre değil mevcut silahın yetenek puanına göre belirleniyor. Ayrıca normal zorluk seviyesinde oynuyorsanız ajanlar artık daha az saldıracak. 
 
Bunların yanı sıra kullanıcı arayüzünde, seste ve sunucularda iyileştirilmeler yapıldı; çok sayıda bug, çökme ve yerelleştirme sorunu düzeltildi.
 
Daha fazla bilgi için oyunun Steam sayfasını veya resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Beta yamasına erişebilmek için Steam üzerinden oyuna sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Oradan 1.1.0 betasına bağlanabilirsiniz. Yamanın indirme boyutu 2.3 GB.

Orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu şu anda Steam'de erken erişimde. GeForce Now'a da dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler