Mount & Blade II: Bannerlord Duyuruldu!

28.09.2012 12:41 Samet Konuksal


    Mount & Blade serisiyle birlikte adını dünyada oldukça yoğun bir şekilde duyuran Türk yapımcı ekibi Taleworlds, yeni oyun duyurusunu yaptı. Taleworlds, Mount & Blade II: Bannerlord'u duyurdu!
 
    Yapılan duyuruda henüz sadece kısa bir video yer alıyor. Şu an için Taleworlds ekibi Bannerlord'un çıkış dönemini veya içerdiği anahtar özellikleri paylaşmış değil. Oyunla ilgili bildiğimiz tek şey, serinin köklerine bağlı bir şekilde eski özelliklerin haricinde, oyuncular tarafından yoğun istekle beklenen yenilikleri içereceği. 
 
Oyun adına daha ayrıntılı bilgiyi sizler kadar bizler de heyecanla beklemedeyiz. Yayınlanan kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler