Mount & Blade II: Bannerlord E3'te Oynanabilir Olacak

06.06.2017 08:41 Gazali Çetinkaya

 
   TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord'un E3 2017 etkinliği sırasında oynanabilir olacağını duyurdu ve oyun için bir adet ekran görüntüsü paylaştı.
 
   TaleWorlds Genel Müdürü Ali Erkin,
 
"Kullanıcıların Bannerlord'u oynarken nasıl tepki vereceğini görmek ve oyun hakkında geri bildirim alacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Bannerlord'u oyunculara deneme imkanı verecek olmak, oyunun çıkış tarihine ilerlediğimiz yolda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor."
 
    CEO ve Kurucu Armağan Yavuz,

"Geçen yıl E3, bir şirket olarak bizim için muazzam bir başarı ve öğrenme deneyimi oldu. Bu yıl, elimizde oyuncuların deneyebileceği bir demo var ve ziyaretçilere Bannerlord'u göstereceğimiz için oldukça heyecanlıyız."
 
   Mount & Blade II: Bannerlord bu yıl içerisinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler