Mount & Blade II: Bannerlord Gamescom 2019'da Oynanabilir Olacak

03.05.2019 09:07 Gazali Çetinkaya

 
TaleWorlds Entertainment, bu yılki Gamescom'a katılacaklarını doğruladı.

İlk defa, Mount & Blade II: Bannerlord bu etkinlikte halka açık olarak oynanabilecek. Yani etkinliğe bilet alan herkes TaleWorlds Entertainment'ın standını ziyaret ederek oyunu deneyimleme imkanı bulacak.

Geliştiri ekip tarafından belirtilene göre, oyun oturumlarının mümkün olduğu kadar çok insanı ağırlayabilmesi için zaman sınırı olacak ve tek oyunculu modun geniş kapsamı nedeniyle orada oynanabilir olmayacak. Çok oyuncular modlar daha yoğun ve konsantre olduğu için ve direkt olarak dövüş sistemini test etme imkanı sunduğu için etkinlikte oynanabilir olacak. Fakat oyunun tek oyunculu modu da iş alanında sergilenecek ve yeni ekran görüntüleri ile oynanış videoları paylaşılacak.
 
"Bu açıkçası bizim için büyük bir girişim. Bu yüzden Gamescom'da işlerin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlamak için zamanımızın ve çabamızın çoğunu buna ayırıyoruz. Neyse ki, bunun için yapılan tüm çalışmalar bizi oyunun yayınlanmasına daha da yakınlaştırıyor, yani bu iyi harcanan bir zaman."
 
TaleWorlds Entertainment, Gamescom'a dair daha fazla detayı gelecek geliştirici bloglarında paylaşacaklarını belirtti.
 
Gamescom 2019 etkinliği 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler