Mount & Blade II: Bannerlord Türkçe Dil Desteğiyle Erken Erişime Açıldı

30.03.2020 12:56 Gazali Çetinkaya

 
Ankara merkezli TaleWorlds Entertainment'ın 2012 yılında duyurduğu orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu Mount & Blade II: Bannerlord en sonunda bizlerle.
 
Oyun bugün itibarıyla PC için erken erişime açıldı. Steam'de 13 Nisan'a kadar %10 indirimle 135 TL'den satışta. Eğer daha önceki Mount & Blade oyunlarından herhangi birine sahipseniz ek %10 indirimle 120 TL'den oyuna sahip olabilirsiniz. Epic Games Store'da yarın erişime açılacak.
 
Steam sayfasında belirtilene göre oyun Türkçe arayüz ve altyazı destekliyor. Oyunu deneme fırsatı bulan bazı kullanıcılar da Türkçe olduğunu doğruladı. Normalde erken erişim sürümünde sadece İngilizce olması ve Türkçe dahil olmak üzere diğer dil seçeneklerinin daha sonra eklenmesi planlanıyordu. 
 
Erken erişim sürümü içeriği:
 

Erken erişim sürümü, içerik olarak Mount & Blade deneyiminin tüm temel öğelerini, seriye yeni eklenen bir sürü içerikle birlikte sunacak.
 
• Oyuncular, oyunun karakter geliştirme sistemini kullanarak kendi karakterlerini oluşturabilecek
• Kalradya kıtasını keşfedebilecek
• Kendi savaş birliklerini toplayabilecek
• Oyunun kapsamlı komuta sistemini ve sezgisel beceri tabanlı yönlü dövüş sistemini kullanarak komuta edebilecek ve birliklerinin yanında savaşabilecek
• Yerleşim yerlerini istila edebilecek
• Düşman şehirlerini ve kalelerini kuşatıp ele geçirebilecek
• Oyunun geniş ekonomi sistemini kullanarak mal ve eşya ticareti yapabilecek
• Siyaset ve diplomaside rol alabilecek
• Kendi kabilesini yönetebilecek
• Yerleşim yerlerini iyileştirebilecek ve yönetebilecek
• Orduları toplayabilecek ve savaş başlatabilecek
 
Ve çok daha fazlasını hiçbir oynanışın aynı olmadığı, geniş tek oyunculu sandbox ortamında yapabilecekler. Erken erişim sürümü ayrıca, oyuncuların dövüş becerilerini ve taktiksel hünerlerini dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı test edebilecekleri, tam destekli çok oyunculu oyun modlarını da kapsayacak. 

  
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/261550/Mount__Blade_II_Bannerlord
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler