Mount & Blade II: Bannerlord için Kapalı Beta Düzenlenecek

29.03.2019 18:49 Gazali Çetinkaya

 
TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord için çok oyunculu bir kapalı beta düzenlemeyi planlıyor.

Kapalı beta düzenleneceği, Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni çok oyunculu Çarpışma modunun tanıtıldığı geliştirici blogunda duyuruldu.

"Diğer tüm çok oyunculu modlarda olduğu gibi Çarpışma modu da hala geliştirme aşamasındadır ve hala dengelenmesi ve ince ayarlarının yapılması gerekmektedir. Bunu da daha etkin bir biçimde yapmak için topluluğumuzdan yardım ve geri bildirimler toplayabileceğimiz bir kapalı çok oyunculu beta çıkarmayı planlıyoruz."

"Bu Çarpışma modu incelemesinin, özellikle Warband müdavimleri için olmak üzere genel olarak çok oyunculu mod hakkında akıllara çok fazla soru getirebileceğinin farkındayız. Merak etmeyin! Gelecek bloglarda çok oyunculu modlarla alakalı Bannerlord’un yeni sınıf sistemi, eşleştirme, ek oyun modları ve elbette ki gelecek kapalı beta hakkında detayları da içeren birçok konuya değineceğiz!"

Kapalı beta hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.

Çarpışma modunun tanıtıldığı geliştirici blogunu buradan okuyabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler