Mount & Blade II: Bannerlord'a DLSS Desteği Bu Ay Geliyor

09.12.2020 00:27 Gazali Çetinkaya

Nvidia, bu ay içinde yayınlanacak bir güncellemeyle birlikte Mount & Blade II: Bannerlord'a DLSS desteğinin geleceğini duyurdu. Bu sayede RTX 2060 da artık oyunu 4K çözünürlükte maksimum grafik ayarlarında 60 kare hızında çalıştırabilecek.
 
CRSED: F.O.A.D., Scavengers ve Moonlight Blade'e DLSS desteği yakın zamanda eklendi ve Cyberpunk 2077 de 10 Aralık'ta DLSS desteği ile birlikte çıkışını gerçekleştirecek.
 
Ayrıca Minecraft RTX bugün betadan çıktı ve oyunun Windows 10 sürümünde tüm kullanıcılar için ulaşılabilir durumda. Minecraft RTX'te de DLSS mevcut.
 
Nvidia'nın belirttiğine göre "DLSS teknolojisi geleneksel olarak piksellerin yalnızca bir bölümünü oluştururken, yerel çözünürlükle karşılaştırılabilen (hatta bazen orijinalinden bile daha iyi) bir görüntü kalitesi üretmek için yapay zeka ile gelişmiş görüntü oluşturma özelliğinden yararlanır. Yeni geçici geri bildirim teknikleri size inanılmaz keskin ayrıntılar ve her karede daha artan bir stabilite sunar."
  
Performans testlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. %40 veya daha fazla bir kare hızı artışı sunuyor.
 
Mount & Blade II: Bannerlord 
 
 
CRSED: F.O.A.D 
 
 
 
Scavengers
 
 
 
Moonlight Blade
 
 
 
Minecraft
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler