Mount & Blade II: Bannerlord'a Otomatik Bloklama Geliyor

05.04.2020 11:52 Gazali Çetinkaya

 
Mount & Blade II: Bannerlord'un yenilenmiş savaş sistemi ilk oyuna oranla büyük iyileştirmeler sunuyor fakat bazı hayranlar önceki Mount & Blade oyunlarında bulunan bir özelliğin eksikliğini hissediyordu. O da otomatik bloklama.
 
Oyunda düşman saldırılarını savuşturmak ya da iki elde silahı etkili bir şekilde kullanmak oldukça hızlı refleksler gerektiriyor. Otomatik bloklama düşman saldırılarını otomatik olarak savuşturarak savaş sistemini biraz daha kolaylaştırıyor ve yakında Mount & Blade II: Bannerlord'a da geliyor fakat çok büyük ihtimalle sadece tek oyunculu moda eklenecek.
 
TaleWorlds destek ekibi oyunun resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Bu özelliği devre dışı bırakmıştık fakat geri getirmemiz yönünde çok fazla istek alıyoruz. Biz de geri getireceğiz." dedi.
 
Orta çağ savaş simülasyon ve rol yapma oyunu şu anda Steam'de erken erişimde. GeForce Now'a da dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler