Mount & Blade II: Bannerlord'dan Saf Oynanış Videosu Yayınlandı

06.08.2015 00:48 Samet Konuksal


    Bugün itibariyle Gamescom'da tanıtılan Mount & Blade II: Bannerlord için bir video daha yayınlandı. Yayınlanan videoda bu kez oyun motorunun tanıtımını ya da başka şeyleri değil, saf bir oynanış kısmını görüyoruz.
 
    Karakter yaratma ekranıyla başlayan videoda oyundaki karakter yaratma seçeneklerinin Mount & Blade: Warband'a nazaran çok daha detaylı olduğunu görüyoruz. Oyunun bu kısmında pre-set dediğimiz önceden hazırlanmış karakterler de bulunuyor. Daha sonrasında ise oyunumuza başlangıç yapıyoruz. Warband'da olduğu gibi sade bir oyun içi arayüzün bulunduğu yapımın bu videosunda görev için konuştuğumuz karakterlerde seslendirmelerin de yapıldığını görüyoruz. Daha önceki oyunlarda TaleWorlds seslendirme olmadan oyuncuların karşısına çıkmıştı.
 
    Daha fazlasını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Videonun 7 dakikalık olduğuna bakmayın çünkü yarısından büyük bir kısmının oyunda yer alacak bir soundtrack parçasına ayrıldığını söyleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler