Mount & Blade II: Bannerlord'un Geliştiricisi TaleWorlds Ekibi ile Tanışın

10.08.2017 12:45 Gazali Çetinkaya

 
   Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştiricisi TaleWorlds Entertainment, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile oyuncularla yeteri kadar iletişime geçemediklerini ve bağlantı kuramadıklarını belirtmişti. Firma her perşembe günü geliştirici blogu yayınlayarak oyun ve stüdyo hakkında daha fazla bilgi vereceğini ve bu ilişki / iletişim problemini çözmeye çalışacaklarını söylemişti.
 
   Söz verdikleri üzere bugün ilk geliştirici blogu yayınlandı. Steam üzerinden paylaşılan bu yazıda TaleWorlds Entertainment ekibini tanıtıyor.
 
   TaleWorlds Entertainment,
 
"Selamlar Kalradya savaşçıları!

Bugün Mount & Blade II: Bannerlord'u mümkün kılabilmek için çok sıkı çalışan geliştirici ekibimizi sizlerle tanıştırmak istiyoruz. Oyunu geliştirebilmek için her gün birlikte çalışan, farklı geçmişlerden ve farklı ülkelerden gelen, böylesi çeşitli ve uluslararası bir ekibe sahip olduğumuz için gururluyuz. Geçtiğimiz günlerde TaleWorlds Entertaintment ofisinde bir fotoğraf çekmek için (gülümseyin!) bir araya geldik. Umarız hoşunuza gider.
 
Şu anda direkt olarak Mount & Blade II: Bannerlord üzerinde çalışan 60 takım arkadaşımız bulunmakta. Bunlara ek olarak farklı idari pozisyonlarda ve destek görevlerinde çalışan 19 arkadaşımız mevcut. Bizi daha yakından tanıyabilmeniz için gelin bu rakamları biraz daha açalım. İkisi metin yazarı olmak üzere 5 kişiden oluşan bir tasarım ekibimiz var.
 
Çevre, karakterler, konsept çalışmaları, teknik sanatçılar, modellemeciler, navigation mesh, ana harita, kullanıcı arayüzü, parçacıklar, ses, atmosfer ve motion capture gibi farklı rollerde çalışan 25 kişilik oldukça geniş bir grafik ekibine sahibiz.
 
Programcılardan oluşan üç farklı departmanımız var. En büyüğü oynanıştan sorumlu ve 12 kişiden oluşmakta. Bu ekip back-end, yapay zeka, fizik motoru, dövüş mekanikleri, çok oyunculu mod ve animasyonlardan sorumlu. 8 kişiden oluşan ve oyun motorunu geliştiren ekibimiz düzenleme, post FX ve render performansı, partiküller/parçacıklar ve kumaş fiziği, build mühendisliği, konsol portu ve tekrar sistemi üzerinde çalışıyorlar. 5 kişiden oluşan stratejik harita ekibimiz, oyunun sandbox mekanikleri, görevler ve kullanıcı arayüzü üzerinde yoğunlaşıyorlar. Ve son olarak, oyundaki her şeyi test ederek, oyunun mümkün olduğunca hatasız olması için ellerinden geleni yapan 5 kişilik bir kalite kontrol ekibimiz mevcut.
 
Bütün bu departmanlar idari ekibimiz tarafından desteklenmekte. Oldukça çeşitli görevlerde çalışan, bütün projeyi denetlemekten iş geliştirme kısmına, basın ve topluluk ile ilgilenen iletişim ekibinden ofisteki günlük yaşantımızın sorunsuz geçmesini sağlayan ve kahvelerimizi her an dolu tutan inanılmaz derecede nazik, bizlere yardımcı olan ofis asistanlarımıza kadar toplamda 19 kişilik geniş bir idari ekibe sahibiz.
 
Ofisimiz Türkiye'de, Ankara’da yer almakta. Ancak ekibimiz dünyanın her köşesinden gelen insanlarla dolu. Türkiye dışında Almanya, Fransa, Belçika, İsveç, Birleşik Krallık, Hindistan, Rusya, Bulgaristan, İspanya, ABD ve hatta Yeni Zelanda'dan gelen arkadaşlarımız var! 20’li yaşlardaki gençlerden, onlarca yıldır bu sektörde deneyim kazanmış oldukça çeşitli yaş gruplarından çalışanlarımız var. Bütün bu insanlar birlikte TaleWorlds Entertaintment'ı çalışması müthiş zevkli bir yer haline getiriyorlar. Büyük bir aile gibiyiz. Sadık ve destekçi hayranlarımızın hak ettiği muhteşem bir oyunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz!" 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler