Mount & Blade II İçin Mod Desteği Onaylandı

09.12.2013 17:41 Samet Konuksal


    Türk oyunculuğunun gururlarından Mount & Blade serisinin yeni oyunu adına çalışmalar son dönemde hızlandı. TaleWorlds ekibi, resmi internet sitesi üzerinden gelişmeleri aktarmak için yeni bir yazı yayınladı.
 
    Yayınlanan bu yazıda genel manada Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştirildiği oyun motorundaki yeniliklerden söz ediliyor. Yazıda yer alan bilgilere göre Mount & Blade II'nin oyun motorundaki yeniliklerin çoğu mod yapımcılarına da bir program olarak sunulacak. TaleWorlds'ün yeni yapımı tamamen modlanabilir olacak ve oyun, mod yapımcıları odaklı olarak geliştirilecek.
 
    Mount & Blade serisinin dünya çapında ilgi görmesinin en büyük nedeni tabi ki mod desteği. Özellikle Mount & Blade: Warband'da birçok farklı oyun modunu görmüştük. Dolayısıyla Mount & Blade II için de heyecanlıyız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 13 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler