Mount and Blade Yapımcısı Artık Bağımsız!

31.01.2014 00:53 Samet Konuksal


    Türk oyun sektörünün gururu diyebileceğimiz Mount and Blade serisi, her oyunuyla birlikte kendine has bir kitle edinebildi. Oyunlarında yer alan mod desteğiyle birlikte de büyük ilgi gören seriyi ilgilendiren önemli bir haber ortaya çıktı. 
 
    Paradox Interactive'ın resmi sitesinde yer alan duyuruya göre Ankaralı yapımcı TaleWorlds, Mount and Blade serisini artık tamamen bağımsız olarak devam ettirecek. Beş seneden beri Mount and Blade serisinin yayıncılığı Paradox Interactive'e aitti. Yapım aşamasında Paradox'un şimdiye kadar ne kadar etkisi olmuştur bilemiyoruz fakat artık Mount & Blade serisi adına verilecek kararlar TaleWorlds'ten çıkacak.
 
    TaleWorlds'le ilgili haberin kendisi aslında bu kadar fakat Paradox, bu haberin üstüne bir de hediye dağıtımına başlamış görünüyor. Eğer Mount and Blade serisinin oyunlarından birisine sahipseniz, Steam hesabınıza Paradox'un yeni Magicka oyunu Magicka: Wizard Wars'ın Early Access sürümü ücretsiz olarak eklenmiş durumda. Gösterilen desteğe teşekkür etmek maksadıyla yapılan hediye dağıtımının oyunu Magicka: Wizard Wars'ın normal fiyatının 12.99 dolar olduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler