Mr. DRILLER DrillLand Batıda Konsollar için Çıkış Yapacak

02.11.2021 23:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, 4 Kasım'da Japon ve Asya sürümlerinin yanı sıra batıda Mr. DRILLER DrillLand'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerini yayınlayacağını duyurdu.
 
Oyun batıda yalnızca dijital olarak piyasaya sürülecek olsa da PlayStation 4 sürümü Japonya ve Asya'da fiziksel olarak satışa sunulacak.
 
Mr. DRILLER DrillLand ilk olarak Aralık 2002'de GameCube için piyasaya sürüldü. Ardından Nintendo eShop üzerinden Switch ve Haziran 2020'de Steam üzerinden PC piyasaya sürüldü.
 
DrillLand olarak bilinen, yerin 500 metre altındaki gizli eğlence parkına davetlisin! Her yaştan oyuncunun eğleneceği basit ama heyecanlı oynanışıyla beş farklı “mekânı” keşfet ve fethet.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1126750/Mr_DRILLER_DrillLand/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mr. Driller DrillLand Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: macera Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 4 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler