"Multiplayer Bir Mario Oyunu Yapmak İstemiştim"

Zıplayamayan bir Mario bu kadar başarılı olur muydu acaba?
25.11.2009 11:39 Ersin Kılıç

Super Mario Bros başta olmak üzere Donkey Kong, Star Fox ve Legend of Zelda gibi oyunlara imzasını atmış olan Shigeru Miyamoto, şu sıralar gündemde olan oyunu New Super Mario Bros Wii ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.
 
Yeni oyunu için katıldığı söyleşide ilginç cevaplar veren Miyamoto, oyundaki dört kişiye kadar olan oyuncu desteğini vurgulayarak her zaman çoklu oyuncu desteği olan(2'den fazla) Mario oyunu yapmak istediğini, bunun hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu dile getirdi.
 
Ayrıca bu söyleşide Mario oyununu ilk yarattığı dönemlerden de bahseden Miyamoto, Mario'nun ilk yapılışı sırasında zıplayamadığını da belirtti ve oyunda daha sonra büyük değişimlere gittiklerini açıkladı.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler