Murray: Joe Danger'ı Geliştirmek için Evimi Sattım

09.12.2013 11:20 Alkan Adakaner


     Hello Games sadece 4 kişiden oluşan bir geliştirici ekip. Bu firma daha önce Joe Danger ve Joe Danger 2 ile karşımıza çıkmıştı. Joe Danger serisinin büyük beğeni toplayıp yüksek satışlara ulaşmasının arkasında büyük fedakarlıklar var.
 
    Geliştirici ekipten Sean Murray, Joe Danger'a kaynak bulmak için evini sattığını söylüyor. Neyse ki Joe Danger oyunlarının yüksek satış miktarı sayesinde Murray emeğinin ve fedakarlığının karşılığını almış.
 
    Şu sıralar No Man's Sky'ı geliştiren Hello Games bu oyun için de Kickstarter gibi bağış kampanyalarına başvurmayacakmış. Geliştiriciler yine de bu konuda Tim Schafer ile görüşebileceklerini söyleyerek açık kapı bırakıyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Joe Danger: Special Edition Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Hello Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler