Mutant Year Zero ve Hyper Light Drifter Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Fez

15.08.2019 18:25 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store kullanıcılarını bu hafta iki ücretsiz oyun bekliyor. XCOM'un sıra tabanlı savaş sistemini; hikaye, araştırma, gizlilik ve strateji mekanikleri ile birleştiren taktiksel macera oyunu Mutant Year Zero: Road to Eden ve 16 bit grafiklere sahip aksiyon macera rol yapma oyunu Hyper Light Drifter.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 22 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Bir sonraki hafta ücretsiz olarak verilecek oyun da belli oldu. Fez 22 - 29 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler