N7 Gününüz Kutlu Olsun!

07.11.2019 13:51 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 2007 senesinde çıkan son oyunu ise 2017 senesinde çıkan oyun dünyasının en iyilerinden biri olan Mass Effect serisi için özel bir gündeyiz: N7 Günü. Bu özel günü Mass Effect hayranları zaten biliyordur ama bilmeyenler içim N7, Mass Effect evreni içerisinde Systems Alliance askeri olanların ulaşabileceği en üst rütbedir. İlk 3 oyunda ana karakterimiz olan Komutan Shepard'ın da sahibi olduğu rütbedir. 
 
N7 günü yani November 7 (7 Kasım'da) birkaç yıldır kutlanıyor. 2007 yılında başlayan bu seri 3. oyunun sonu ve Andromeda'yı saymadığımız zaman BioWare'in yaptığı oyun dünyasının en iyi bilim kurgu oyunlarından birisi. Özellikle 2. oyunu ile çoğu oyuncunun kalbini kazanmıştır.
 
Ayrıca bu N7 gününde geliştirici stüdyonun bir başka oyunu Anthem'e "Mass Effect" kostümleri eklendi. 
 
Mass Effect serisinin en güzel yanı; Star Trek ve Doctor Who gibi dizilerde yeni gezegen keşfetme hissini bize yansıtıyor olması. Bunun dışında saf aksiyon sahneleri, karakter gelişimleri ve oyunun sonuna gerçekten etki eden arkadaşlık ilişkileri oyunu güzel kılan unsurlardan sadece birkaçı. 
 
N7 gününüz kutlu olsun! Sizler de aşağıya en sevdiğiniz Mass Effect oyununu, yeni bir oyun gelirse beklentilerinizi ya da oyunların içinde en sevdiğiniz bölümleri yorumlara yamayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler