NBA 2K18'in Switch Çıkış Videosu Oyun Çıktıntan 1 Ay Sonra Yayınlandı

19.10.2017 17:53 Tunahan Safdır

 
     NBA 2K18 takip edenlerin bileceği üzere 19 Eylül itibariyle çıkışını yapmıştı. Oyunun çıkışı üzerinden 1 ay geçtikten sonra Switch versiyonu için çıkış videosu yayınlandı. Peki neden?
 
     Oyun o tarihte Switch için yalnızca dijital olarak çıkış yapmıştı. Yapımcılar çıkış videosu için fiziksel satışları beklemiş olacak ki oyunun kutulu versiyon satışının başlamasıyla birlikte çıkış videosu yayınlandı. Böylelikle oyun çıkış yaptıktan 1 ay sonra çıkış videosu yayınlanmış oldu.
 
     İstediğin yerde istediğin zaman oyna vurgusu yapılan videoda oyun içi görüntülerden çok oynayanları görüyoruz. NBA 2K18 Standart, Legend Edition ve Legend Edition Gold sürümleriyle Switch için satışa sunulmuş durumda. Yayınlanan çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler