NBA 2K20 ve Oyuncular Kobe Bryant'ı Saygıyla Andı

27.01.2020 10:51 Gazali Çetinkaya

Tüm zamanların en iyi basketbol oyuncularından biri olan Kobe Bryant dün Calabasas Kaliforniya'da gerçekleşen bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. 41 yaşındaydı.
 
Kazada Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant ve yedi kişi daha hayatını kaybetti

Basketbol dünyasını sarsan bu olayın ardından NBA 2K20 oyunu ve oyuncuları Kobe Bryant'a olan saygısını gösterdi. NBA 2K20 yükleme ekranında Kobe Bryant'ın doğum ve ölüm yılını gösteren görsel paylaşıldı ve MyCareer modunda neredeyse tüm oyuncular Los Angeles Lakers forması giyerek Kobe Bryant'ı andı.
 
Normal sezon maçları sırasında da tüm takımlar ve oyuncular maçın başında "24" saniyelik hücum süresinin dolmasına izin vererek Kobe Bryant'a saygısını gösterdi. Bazı oyuncular yarı sahayı geçmeyerek "8" saniye kuralı ile bunu yaptı. 8 ve 24 Kobe Bryant'ın forma numaralarıydı.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler